Blog a kerítésekről. Szakmailag. Kreatívan.

Kerítésvilág

Kerítésvilág

Termékek

2017. március 21. - KERÍTÉSINFO

Elixium kapuk!

5 tippünk van, ha szeretnéd megtalálni a tökéletes kaput a kerítésedhez az otthonod védelméhez! Fedezd
fel a lakossági szektor részére kifejlesztett ELIXIUM alumínium kapukat, melyek kedvező áron, sok testreszabási lehetőséggel érhetőek el. Az 5 tipp az ötféle kitöltési lehetőséget, továbbá egyedi méretet, kézi, vagy motoros működést, típusait tekintve szabadonfutó, szárnyas – vagy személybejárati kaput és további előnyöket jelent m
elyekről bővebben a gyártó weboldalán olvashat: https://lnkd.in/gKaAwaP

2dbc892e-de0c-4b7d-9ffc-d2236010250b-original.png

 

Alliance kapuk!

Alliance sínes, szabadonfutó és szárnyas kapuk. Ipari és lakossági felhasználásra egyaránt. Ahogy már megszokhattuk itt sincs megkötve a kezünk, elmondjuk mire van szükségünk és megtervezik, legyártják...

2262-2126541.jpgalliance-sines-kapu.jpgalliance-szarnyas-kapu.jpg 

Lixo belátásgátló szalagok!

Őrizd meg privát szférádat a LIXO belátásgátló tekercsek segítségével! Az AXIS kerítésrendszer kiváló kiegészítője a LIXO belátásgátló tekercs, mellyel megóvhatod területedet a kíváncsi tekintetek elől. A LIXO tekercset nem csak belátásgátlásra lehet használni, hanem segítségével egyedi kialakítású teheted kerítésedet.lattes-d-occultation-lixo-pro.jpg

Axis táblás kerítések!

Kis hazánkban is egyre gyakrabban fordul elő az hogy az ingatlanok köré 3 dimenziós porszórt táblás kerítést telepítenek. Abszolút mutatós, a RAL színskála 200 színében rendelhető bonthatatlan kerítésekről van szó. Érdemes elgondolkodni rajta.

#Dirickx #AxisC

img_0469.JPG

Axis D Táblás kerítés!

Az Axis D kerítés az erő és formatervezés ötvözete. A piacon egyedülálló oszlop-tábla kapcsolódási megoldással és egyéb szerelési tartozékok nélkül telepíthetõ. Az AXIS Design rendszer alkalmas ipari és lakossági felhasználásra egyaránt. Teljes védelmet biztosít szílárd alapokon.

03d121d32c6c98401b77b3275624ccce.jpg

 

Horganyzott kerítések!

Horganyzott táblás kerítések. Egyszerű és költségkímélő megoldás ha táblás kerítést szeretnénk vásárolni.

tuzihorganyzott-keriresrendszerek.jpg

Axor Chic kerítés!

Az egyik lejújjabb merevhálós kerítés a piacon. Főleg irodaházak és lakóépületek és családi házak köré ajánlott. Letisztult formatervezése impozáns látvánnyal látja el az épületeket.

axor-chic.jpg

Atlas kerítésrendszer! (Érdekesség)

Az Atlas kerítés egyik azoknak a kerítéseknek amelyeket nem a szépségükért vásárol meg valaki. Megerősített huzalok, különleges oszlop+tábla kapcsolódási rendszer beépített jelzőrendszerrel. A tökéletes védelem a behatolás ellen amelyet nagy biztonságot megkövetelő területek köré szoktak alkalmazni.

atlas.jpg

Tigre szögesdrót!

A védőháló alkalmas a katonai, a büntetés-végrehajtó intézmények, lőszerraktárak, stratégiai fontosságú területek, vagy vállalatok, raktárak védelmére. 

concertina_electrique1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://keritesinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr1012359343
süti beállítások módosítása