Blog a kerítésekről. Szakmailag. Kreatívan.

Kerítésvilág

Kerítésvilág

Kerti hűtő rossz hűtőszekrényből és raklapból!

2017. május 06. - Kalydy Yvette

A kerti partik elengedhetetlen kelléke ez a házilag elkészíthető hűtő! Áram nélkül működik, és csak egy elromlott hűtőszekrényre és pár raklapra lesz szükséged! Közeleg a nyár is, a kerti partik ideje, és egy elképesztően szuper ötletet hoztam nektek most el, amivel feldobhatjátok a sütögetések, grillezések alkalmát! Ez az áram nélkül hűtő kerti cooler (mondjuk magyarul például hűtőszekrénynek) nem csak hasznos egy kerti összejövetelhez, de nagyon mutatós is! Ráadásul, ha sikerül beszerezned minden alapanyagot használtan, akkor akár pár ezer forintból kijöhet! Nem kell más hozzá, mint egy elromlott hűtőszekrény, és pár régi raklap. 

Először is szerelj ki mindent a rossz hűtődből.

 

 

Majd vágd szét a raklapokat így:

 

 

Ezután fesd le a hűtődet (bár ha nem akarod, nem muszáj)

 

 

Majd a raklap lécekből csinálj neki borítást

 

Az aljára tehetsz görgőket, így könnyen mozgatható lesz a kerti hűtőd!

 

 

Az aljára fúrj egy lyukat, ahol távozhat majd a nedvesség, ami a hűtőben keletkezik. Akár egy golyós csapot is tehetsz rá, amivel szabályozhatod a víz leengedését, ilyet a következő oldalon lévő videóban láthatsz majd ;)

 

 

Díszítheted kedved szerint!

 

 

Már készen is vagy! Lefogadom, hogy ez lesz a kerti partik leglátogatottabb eszköze, ráadásul a kertedet is új fénybe öltözteti majd! :)

hirdetes

 

Nézd meg ezt a videót és készíts te is egy ilyen szuper kerti hűtőt a nyárra!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://keritesinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr9512486431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása