Blog a kerítésekről. Szakmailag. Kreatívan.

Kerítésvilág

Kerítésvilág

Kerti növénysátor

2017. május 06. - Kalydy Yvette

Remek ötlet szerintem. Nyárra, mire tényleg nagyon tűz a nap, egy remek kis sátor készülhet, melyben, árnyékos helyen játszhatnak a gyerekek. Természetesen együtt is elkészíthetjük, és szedhetjük a termést.

 kerti_sator.jpg

A kép és az ötlet forrása: alternative-energy-gardning.blogspot.ca

  • Jelölj ki egy nagy kört, majd 10-15 cm szélességben tisztítsd meg a növényektől, töltsd fel komposzttal dúsított földdel, majd helyezd el a fémoszlopokat (kb 2,5 m-s oszlopok). (Hagyj helyet a bejáratnak!)
  • Jól rögzítsd őket a talajban, felül spárgával kösd össze őket, majd 20 cm-ként a talajtól vízszintes osztásokat is készíts.
  • A futóbab már áprilistól ültethető, 5 cm mélyen, kb 5 cm-re egymástól. Ha kikelt, érdemes zöldmulcsot (vágott füvet, stb) tenni a tövéhez. Nehezebben szárad ki.
  • A termés 3-4 hónap múlva szedhető....

A bejegyzés trackback címe:

https://keritesinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr2512484863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása