Blog a kerítésekről. Szakmailag. Kreatívan.

Kerítésvilág

Kerítésvilág

Hogy milyen legyen a kerítés?

2017. március 21. - Korpas Norbert

A kerítések építése és tervezése, nem minden ember számára mérnöki előre pontosan eltervezett feladat. Viszont gondoljuk csak végig, egy kerítésnek nem csak biztonsági, hanem dekorációs szerepe is van. Sokfelé találkozhatunk olyan

megoldásokkal amik finoman szólva nem túl szépek. Mindig figyeljünk az alapanyagok gondos összeválogatására. Biztonságtechnikai okokból is fontos, hogy korhadt régi faanyagot ne használjunk, hiába olcsóbb mint az új elemek. 

Manapság sajnos egyre jobban elterjedtek a különféle kerítésfajtákat "összemixelő" megoldások. Ezek nem csak undoítóan néznek ki, de emellett még drágák is. Gondolok itt a mediterrán terméskövet a szuperfényes márvánnyal és kovácsoltvassal megalkotott csodákra. Teljes mértékben fölösleges. Kövessünk egyfajta trendet és maximum 2-3 színt használjunk. 

 

Néhány szép kerítés, ötletnek:

szep2.jpg

 

szep1.jpg

 

szep3.jpg

 

szep5.jpg

 

szep6.jpg

Képek forrása: pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://keritesinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr3912359379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása