Blog a kerítésekről. Szakmailag. Kreatívan.

Kerítésvilág

Kerítésvilág

Kő a kertben

2017. május 07. - Kalydy Yvette

A kő az emberiség egyik legősibb építőanyaga. Természetes hatásával sajátos atmoszférát teremt. A megmunkálástól és a rakástól függően különböző kerti funkciókra alkalmas: készülhet belőle burkolat, tipegő, terasz, csobogó, vízesés, sziklakert, támfal, lépcső, pad, sőt önmagában, mint szobor is kiemelheti a kert hangsúlyos pontját.

Természetes hatású és modern kertekben egyaránt alkalmazható. A szabályosra vágott kőlapokkal az épített jelleget, a szabálytalan formákkal a természetes jelleget hangsúlyozhatjuk. Fontos, hogy a kő formája és rakásmódja illeszkedjen kertünk stílusához. A kövek közti hézagokat feltölthetjük zúzottkővel is, de hagyhatjuk is, hogy birtokba vegye a növényzet.

 

 

fotók: houzz.com

A bejegyzés trackback címe:

https://keritesinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr2512487411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása