Blog a kerítésekről. Szakmailag. Kreatívan.

Kerítésvilág

Kerítésvilág

#Letsgetbegin

2017. március 20. - KERÍTÉSINFO

fonatos_38.jpgKedves látogatók!

Blogunk első bejegyzésében úgy gondolom beszéljünk egy picit a fő témánkról a KERÍTÉS-ről röviden. A kerítések elsősorban a magántulajdont, a bírtokhatárt jelölik. Ez az amit gondolunk átlalában. Nagyvonalakban ez teljesen helytálló állítás ha nem a 21. században lennénk. Napjainkban már nem csak azért építünk kerítést hogy megvédjük a "territóriumunkat". A kerítés az otthon része, egy szépen esztétikusan megépített fal ami elválasztja a világot attól ami a legkedvesebb számomra, az otthonomtól. Ebből a szemszögből nézve a kerítés egy kiemelkedően fontos eleme az otthonunknak....

Oldalunk azt a célt tűzte ki magának hogy minél több dizájnkerítést mutasson be és emelett minden termékhez amiről beszélni fogunk írunk egy kis kommentet véleményünkkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://keritesinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr2812348711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása