Blog a kerítésekről. Szakmailag. Kreatívan.

Kerítésvilág

Kerítésvilág

A sokoldalú faanyag

2017. május 07. - Kalydy Yvette

A fa az egyik legbarátságosabb és legsokoldalúbban felhasználható anyag az építészetben. Melegséget, otthonosságot kölcsönöz a térnek, könnyen megmunkálható. Kertekben is igen hálás anyag, erre hozok most pár példát a Bamboo Landscaping munkáiból.

Ezekben a kertekben a rendet az egységes anyaghasználat adja. A térfalak, kerti bútorok, kerti konyha, teraszburkolat azonos faanyagból készültek, ez teremt karaktert, ez teszi rendezetté a kertet.

Mint már jó pár példa kapcsán bemutattam, a kert kis mérete nem akadálya annak, hogy barátságos, modern kertet alakítsunk ki benne. Számos eszköz létezik, hogy ügyesen használjuk a teret. A térhatáron elhelyezett kiemelt növénykazettákkal helyet spórolhatunk,  peremükre rögzíthetjük a kerti padot. Ugyanakkor ez az elrendezés vizuálisan csökkentik az oldalsó kerítés magasságát. A kerti tárolót elrejthetjük a kerítés kiugrásában, a megemelt podeszt alá, kerti bútorokba.

További terasz ötletek:
–Álomszép fateraszok

képek: bamboolandscaping.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://keritesinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr3912487381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása